Agenda
Voor de komende periode staan de volgende lessen ingepland.
24 november 2015 - Italiaanse kookles: Sicilië
28 november 2015 - Petits fours
2 december 2015 - Vietnamese keuken
5 december 2015 - Soezen (soesjes, éclairs, réligieuses)
8 december 2015 - Franse kookles: Auvergne
10 december2015 - taarten (citroentaart, chocoladetaart)
15 december 2015 -Kerst!
17 december 2015 -Kerst!
21 december 2015 - Franse keuken: Provence
6 januari 2016 - Macarons
9 januari 2016 - Cakes
14 januari 2016 - Spelt, bulghur, quinoa: granen
20 januari 2016 - Petits fours (Franse kleine koekjes)
26 januari 2016 - Thaise keuken
30 januari 2016 - Marmelade en jam

Bij de losse kookworkshops kun je je individueel opgeven of met een eigen groep. De grootte van de groep varieert van 5 tot maximaal 10 personen.
Starttijd voor de kooklessen is 18.30 uur. Geschatte eindtijd van de kooklessen is 23.00 uur. kooklessen kosten € 80,- per persoon inclusief de drankjes. Koffie/thee, wijn, fris en bier zijn inbegrepen, digestieven tegen bijbetaling.

De patisserieles, jamles, koekjesles en de chocoladeles zijn middaglessen en beginnen om 14.00 uur. De patisserieles duurt tot ongeveer 17.00/17.30 uur en de chocoladeles tot 16.30 uur.
De patisserieles en jamles kosten € 60,- en de chocoladeles en koekjesles kosten € 50,-.

Je kunt ook met je eigen groep een kookles boeken, voor meer informatie kun je contact opnemen met Coeck.