Kook- en patisserielessen
Bij Coeck kun je terecht voor kook- en patisserielessen. Dat kan een eenmalige kookles zijn of een maandelijkse kookles met een eigen groep. Je leert op eenvoudige wijze een heerlijke maaltijd te bereiden en presenteren. Een goed uitgebalanceerd menu koken dat je later nog eens thuis kunt maken. Bij het koken wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van kruiden en seizoensgroenten, biologisch geteeld of uit eigen tuin, vlees en vis uit Waterland.
Coeck heeft de beschikking over een professioneel ingerichte keuken en in dezelfde ruimte bevindt zich een grote eettafel waaraan wordt gegeten. Coeck is gelegen op een woonboot met prachtig uitzicht over water en weiland. Bij mooi weer eten we buiten in de tuin.
Na een uitgebreide uitleg over het te koken menu, kook je in 1 1/2 tot 2 uur het menu. Je dient het zelf op en vervolgens ga je aan tafel om van het eten te genieten.

Wie kan een kookles volgen bij Coeck?
Zowel de beginnende als gevorderde amateurkok is bij Coeck aan het goede adres. Er wordt altijd in kleine groepjes (5 tot maximaal 10 personen) gekookt en zo kan er aandacht zijn voor ieders persoonlijke kookniveau. Een cursist kan de finesses willen leren van het fileren van een vis maar je bent ook van harte welkom als je met een glas wijn in de hand op een afstand de les wilt opnemen.

Koken voor kinderen

Voorbeelden van te koken menu's

Patisserielessen
Coeck specialiseert zich ook in patisserie en chocolade. Het maken van een lekkere taart, dessert of een bonbon wordt makkelijk na het volgen van een zoete les bij Coeck.
Je gaat onder begeleiding van de chef diverse taarten of bonbons maken. Ook hier kan het een eenmalige les zijn of meerdere lessen met verschillende thema's.
Voorbeelden: maken van bonbons (twee verschillende lessen), Franse taarten, werken met bladerdeeg, soezendeeg, koekjes, petits fours, desserts, etc.

Voor meer informatie over de lessen kijk je in de agenda of kun je contact opnemen met Coeck.

Er bestaat de mogelijkheid om een serie lessen af te spreken.