Nieuws
Coeck ook te lezen op website I Amsterdam
Even een artikel over huiskamerrestaurants in Amsterdam, ook Coeck doet hier mee. A class=linkpag HREF=http://www.iamsterdam.com/nl-NL/experience/de-stad-in/eten-en-drinken/uit-eten-in-amsterdam/huiskamerrestaurants TARGET=_blank>www.iamsterdam.com/nl-NL/experience/de-stad-in/eten-en-drinken/uit-eten-in-amsterdam/huiskamerrestaurants


Bijna Winter BBQ & Wijn Buitenfeest in Broek
Zondag 11 december 2011, vanaf 15 uur

Coeck & mobiele wijnproeverij Wijn op Wielen steken de koppen bij elkaar om de winter gezellig en smakelijk door te komen. En dat doen we, hopelijk samen met jullie!

Op zondag 11 december 2011 organiseren we het Bijna Winter BBQ & Wijn Buitenfeest op een idyllische plek: in de tuin van Coeck (zie foto) aan de Drs. J. Van Disweg 1 in Broek in Waterland.

Vanaf 15 uur tot twee uur na zonsondergang (18.28 uur)

Houtvuren & fakkels, The Big Green Egg met daarop een sappige kalkoen, worstjes en zalm, winterminestrone, aardappelgratin, wintergroenten, warme chocolademelk, glühwein, heerlijke wijnen & heel veel gezelligheid…en dat allemaal voor € 25,- p.p. (incl.wijn). Voor kinderen liggen er ook worstjes op de bbq, chocolademelk en marshmallows voor € 7,50 per kind.

Je kunt ook je eigen BBQ meenemen, maar meld het wel bij de reservering (wij zorgen voor houtskool).

Heb je zin om met ons het vuurtje op te stoken, lekker te eten, wijnen te proeven, kennis te maken met Coeck en Wijn op Wielen? Meld je dan zo snel mogelijk aan via: info@coeck.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen. Meer info via: 0610911139. Na aanmelding is je reservering definitief bij ontvangst van de betaling van € 25,- p.p. op banknummer 9151920 ten name van Les Délices de Marianne in Broek in Waterland.

En vergeet vooral niet warme kleding, sokken, mutsen en laarzen aan te trekken (het is wel Waterland en een écht buitenfeest… ) en in geval van ijs: neem je schaatsen mee!

ps voor ‘n beetje kou zijn we niet bang, bij een stevige regenprognose blazen we het feestje tijdig af…(dan storten we het geld meteen weer terug)

Tot 11 december in Broek & hartelijke groet

Marianne Rosenberg (Coeck) & Petra Possel (Wijn op Wielen)

Coeck maakt jam
Sinds kort maakt Coeck heerlijke ambachtelijke jam. Hierbij wordt het seizoen gevolgd in smaken.
Nu zijn verkrijgbaar in potten van 195 ml aardbei/munt/peper, ananas met vanille, appel/venkel, appel met pistachenoten, perzik met saffraan, aalbes/framboos, meloen met amandelen en uienjam met rozijnen.
En binnenkort meer smaken, zoals pruimen, peren, kweeperen, etc.

Voor meer kunt u contact opnemen met Coeck.

Coeck in Het Financieele Dagblad d.d. 30 augustus:
Lees het krantenbericht hier.

Coeck in Bouillon! najaar 2008.
Lees hier meer.